Acasa
Nou
Lichidare de stoc
Pe stoc
In stoc
Carucioare cu prelata
Pret: 2800 EUR

 
Ai o intrebare?
 

Service si piese de schimb pentru stivuitoare

 

Piese de schimb pentru stivuitoare si service stivuitoare oferite de Mobilift MaracineniPăstrarea unui stivuitor în conditii tehnice optime este de o foarte mare importanta. Nu numai că va ajuta sa vă asigurați că îndeplineste cerințele de Sanatate si Securitate in Munca , dar, se reduc timpii morți, deci, utilajul dumneavoastră este mai productiv, mai profitabil.

Întreținerea regulată a utilajelor de le detineti este benefica deoarece putem identifica eventualele probleme de multe ori inainte ca acestea sa se dezvolte în ceva mai serios și, eventual, mai costisitoare.

Asistență Serviciul Clienți

Toate tipurile de echipament trebuie să fie menținute din punct de vedere tehnic în mod regulat pentru a putea funcționa în condiții de siguranță și eficient. Prin urmare, este extrem de important ca furnizorul dumneavoastră sa poata livra nivelul de servicii de sprijin de care aveți nevoie.

Personalul nostru asigura mentenanta si service atat la sediul dumneavoastra prin echipele de interventie mobile, cat si in atelierele  noastre specializate. Garantam profesionalism si promptitudine, pentru ca stim ca un stivuitor nefunctional poate opri sau incetini activitatea unei firme.